Krondyrsafari

#
24.06.2015 18:00

Onsdag den 24. juni kl. 18.00 Oksbøl Tag med på krondyrsafari i Danmarks eneste reservat for landets største vildtlevende pattedyr. Vi kører i Naturbussen ind i området til bl.a.de store hedesøer og følger dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper. Mens vi venter på solnedgangen, forberedes en safarimenu på store grill i læ af klitterne.

Jvshop.dk og Naturstyrelsen Blåvandshuk inviterer til krondyrsafari. Der lever 1200- 1500 krondyr i de store hede- og klitplantager, som forvaltes af Naturstyrelsen Blåvandshuk i Oksbøl. Og er man de rigtige steder i skumringen, er det en fascinerende og uforglemmelig oplevelse at se dyrene græsse i flok.

Et voksent krondyr vejer over 200 kg.

Vi skal med naturstyrelsens lokale medarbejdere som turledere køre i Naturbussen ind i området til bl.a. de store hedesøer og følge dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper. Mens vi venter på solnedgangen forberedes en safari-menu på store grill i læ af klitterne. Der serveres krondyrbøf med kartoffel, salat og rødvin. Efter naturmiddagen fortsætter turen i Natbussen og slutter med kaffe, inden vi er tilbage ved deltagernes biler.

Onsdag den 24 juni kl. 18.00

Med JV-abonnement 465,00 kr.
Uden JV-abonnement 495,00 kr.

Mødested i Oksbøl - adressen fremgår af billetten.

Arrangøren oplyser

Efter naturmiddagen fortsætter turen i Sandormen og slutter med kaffe, inden vi er tilbage ved deltagernes biler.