HjerteCenter Varde

#
Mandag den 31. oktober 2011 kl. 20:00

Tag ansvar for din sundhed - Bliv medlem i dag Kampagnetilbud i september og oktober 2011

Din og familiens sundhed
Du kan tilmelde dig HjerteCenter Vardes Medlemsklub som enkeltperson.
Hvis du tilmelder dig som familie med børn under 18 år, så er prisen særlig attraktiv.
Samtidig har medlemskabet udvalgte sundhedstilbud målrettet børn.


HjerteCenter Vardes Medlemsklub:

  • Førstehjælpskurser: Gratis
  • Hjertestarterkurser: Gratis
  • Børneklubaktiviteter: Gratis
  • Foredrag med fokus på sundhed og velvære: Gratis
  • Nyhedsbrev om kost, sundhed og motion: Gratis
  • Alle hjerteoperationer: 15 pct. rabat
  • Udvidet sundhedsundersøgelse: 15 pct. rabat
  • Kogebog: 50 pct. rabat
  • Elektronisk blodtryksmåler: 50 pct. rabat
  • Elektronisk hjertestarter: 30 pct. rabat

Kampagnetilbud gælder 1. september – 31. oktober
Privatperson:

Ikke JV abonnement kr. 1000,-

JV abonnement kr. 900,-

 

Familiekontigent (to voksne inkl. børn under 18 år i husstanden)

Ikke JV abonnement kr. 1.750,-

JV abonnement kr. 1.850,-

Førstehjælpskursus
Hvis du har et kursus i førstehjælp, så kan du redde liv. Kurset består af teoretisk undervisning og praktiske øvelser. Undervisningen tager udgangspunkt i deltagernes behov og erfaringer. Og den gennemføres på små hold, hvor alle får mulighed for at deltage i de praktiske øvelser. Som medlemsvirksomhed kan vi også afholde førstehjælpskurset hos jer.
Førstehjælpskurset varer 2 timer.

Hjertestarterkursus
Hver anden time døgnet rundt får en dansker akut hjertestop. 95 pct. af de personer, der får hjertestop, dør fordi de ikke får hjælp med det samme. Du kan redde liv, hvis du har hurtig adgang til en hjertestarter og ved, hvordan den bruges. Hver dag tilbringer vi mange timer på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at arbejdspladsen har en hjertestarter – og at medarbejderne ved, hvordan den betjenes.
Hvis du eller din arbejdsplads er med i HjerteCenter Vardes Medlemsklub, så kan du deltage gratis i et hjertestarterkursus. Som medlemsvirksomhed kan vi også afholde hjertestarterkurset hos jer.

Børneklub
To gange om året har vi et særligt børneklubtilbud. Ifølge med deres forældre kan børnene bl.a. få foretaget en cykeltest, hvor de kan se deres hjerterytme på computeren. Der bliver også gennemført syns- og høretest på børnene. Til børnearrangementer er der altid sund og sjov mad til både børn og voksne.

Kursus om diæt og kost
Flere gange om året tilbyder HjerteCenter Vardes Medlemsklub et inspirerende kursus, der har fokus på dine kostvaner. Du får konkrete råd til, hvordan du sammensætter en sund kost. Og du kan få professionel hjælp til at tabe dig.
Kurset varer 2 timer.

Udvidet sundhedsundersøgelse
En sund livsstil er vigtig for et godt helbred. Og mange sygdomme kan forebygges, hvis de opdages i tide. Som medlem af HjerteCenter Vardes Medlemsklub tilbydes du en udvidet sundhedsundersøgelse til reduceret pris. Her får du en aktuel status på din sundhed og din livsstil. Og du får gode råd til, hvordan du får det bedre. Den udvidede sundhedsundersøgelse indeholder bl.a. spørgeskema om livsstil, blodsukkermåling, blodtryksmåling, test af hjerte- og lungefunktion, BMI, ekkokardiogram, blodprøve, kolestoroltal, kropsholdning, sundhedssamtale samt en helbredsrapport.
Sundhedsundersøgelsen varer ca. 60 minutter og gennemføres af en overlæge.
Prisen for en udvidet sundhedsundersøgelse er for medlemmer kr. 5100 (kr. 6000 for ikke medlemmer).

Specialister i hjerteoperationer
Medlemsklubben giver dig en markant rabat på hjerteoperationer på HjerteCenter Varde. Det inkluderer alle relevante forundersøgelser, operationer samt den efterfølgende rekreation og opfølgning. Medlemskabet giver adgang til reparation af hjerteklapper, kikkertkirurgi, udskiftning af hjerteklapper, bypass-operationer, ballonudvidelser, pacemaker-behandling, og behandling af hjerterytmeforstyrrelser.

Alle forundersøgelser og operationer gennemføres af Skandinaviens dygtigste hjertelæger.
HjerteCenter Varde råder over den nyeste viden og det mest moderne udstyr på det nybyggede hjertecenter i Varde.

Blodtryksmåler
Med en blodtryksmåler kan du hurtigt få svar på, om du fx er stresset eller har problemer med blodtrykket. Hvis du derhjemme eller på arbejdspladsen har adgang til en blodtryksmåler, så kan du løbende registrere dit blodtryk. Som medlem får du 50 pct. rabat på en elektronisk blodstryksmåler i høj kvalitet.

Medlemsvilkår

Pris og medlemsvilkår
Aftalen om medlemskab gælder i 12 måneder fra aftaledato uanset, om du er privatperson, familie eller virksomhed.  Medlemskabet gælder fra den dato, hvor HjerteCenter Varde modtager tilmeldingen.

Opsigelse og overdragelse
Det er muligt at opsige medlemskabet med 8 dages varsel. Herefter er det ikke længere muligt at gøre brug af medlemsfordelene. Medlemskabet kan ikke overdrages.

Familiekontingent
Medlemskabet gælder også for forældres børn under 18 år. Ægtefælle eller samboende får 15 pct. rabat på husstandens 2. medlemskabskontingent.

Bestilling af ydelser
De ydelser, som medlemskabet tilbyder, kan bestilles inden for de tidsmæssige rammer og vilkår, som er nærmere beskrevet på www.hjertecentervarde.dk. Ved booking af tider til operation eller sundhedsundersøgelse kan tidspunktet ændres 2 gange, hvorefter der påløber ombookingsgebyr. I de første 6 måneder er det ikke muligt at få rabat på behandlinger, medmindre der er betalt et årskontingent.

Ændring af aftalevilkår
HjerteCenter Varde kan ændre medlemskontingentets størrelse efter 12 måneder. Det skal dog varsles med 3 måneder. HjerteCenter Varde kan nedlægge Medlemsklubbens tilbud med 6 måneders varsel. Såfremt dette sker, tilbagebetales kontingentet for den periode, hvor tilbuddet ikke er gældende.

Arrangøren oplyser

Indløs din billet hos
HjerteCenter Varde
og modtag dit medlemskort.

Se mere om medlemsvilkår og betingelser på www.hjertecentervarde.dk