Mikkel Beha Erichsen fortæller om at rejse i 51 lande

#
Torsdag den 18. september 2014 kl. 19:00

Mikkel vil fortælle om at rejse i 51 lande, både som skipper, rejsende journalist og på eventyr med sin egen familie. Senest har vi set ham på TV2, i udendelsen "Kurs mod fjerne kyster" Der vil blive vist billeder og tv-klip. Mikkel er en fantastisk fortæller

Rejser i 51 lande

Da Mikkel var 6 måneder gammel købte hans mor og far Nordkaperen sammen med nogle venner, og dermed var hans skæbne, så at sige, besejlet. Siden da har Mikkel besøgt 51 lande rundt om i verden. Dels med Nordkaperen, men også som skipper på eget skib, som rejsende journalist, og på eventyr med sin egen familie.


Mikkel viser billeder og tv-klip og fortæller om glæden ved at se en ny horisont dukke op af disen, om frygten ved at stige 900 meter ned i en Polsk kulmine, venskabet med en polynesisk høvdingesøn, om at lyve sig ind på en systue i Bangladesh under påskud af at være tøjindkøber, og spændingen ved at tage på natlig harpunjagt med gode venner, og en hel masser hajer.

Mikkel bliver ofte mødt med sætningen; -”Hvor er du heldig sådan at kunne rejse rundt”. Ja, men det er ikke helt den fulde sandhed! For alle rejser har sine omkostninger, og ofte et stort forarbejde for at kunne lykkes. Mikkel fortæller om hvordan familien har indrettet sig i et kolonihavehus, og aldrig har ejet en bil til over 18.000 kr for at kunne få råd til at rejse, om hvordan man er nød til at dygtiggøre sig for at kunne reparerer sin egen motor, eller sy sit eget sejl. Men også om glæden ved at det så faktisk lykkes, og det sus det er når man oplever, for alvor, at stå med sit eget liv i hænderne.

I sit arbejde som TV-journalist har Mikkel bla rejst i Mellemamerika, Asien, Afrika, Rusland og det meste af Europa. Med familien tæller turene bla. Togter med Nordkaperen og eget skib i Stillehavet, Sydøstasien, Caribien, Syd og Mellemamerika. Senest har man fulgt Mikkel Beha på tur i "kurs mod fjerne kyster". I fordraget vil Mikkel benytte sig på af billedvisning og tv-klip. Han forstår at fortælle en god historie med et tvist af hans gode humor.

Et rejseforedrag med Mikkel kan skræddersyes til at handle om at rejse som TV-Journalist, om at sejle rundt i verden, at rejse med børn, eller bare en god blandet omgang om glæden og vigtigheden ved at bevæge sig uden for andedammen……Og forpligtigelsen til at gøre det, når vi nu faktisk på et dansk pas kan rejse til 147 lande uden visum!

 

Mulighed for køb af spisning: smørrebrød ad libitum + 1 fadøl/vand
Smørrebrød spises i Aula'en (50m fra MOT-Multi kl. 17.00 - 18.30)
Leveret af Claus Mad Ud Af Huset

Arrangøren oplyser

Dørene åbnes kl. 18.00
Der vil kunne købes forfriskninger før
foredraget og i pausen.

Ved spørgsmål venligst kontakt
Birgit Hansen på 40897915 eller
mail: birgit@hansen66.dk