Fede Finn & Funny Boyz

#
Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18:00

Koncert med FEDE FINN & FUNNY BOYZ og fede grill bøffer fra Jønnes Dinner i det store festtelt på sportspladsen i Vester Nebel, Kolding, i forbindelse ØSVN IF Sommerfest 2014.

Teltet åbner kl. 17.30
"Festen" starter kl. 18.00 med stor buffet med lækker med fra Jønne's Dinner og Event.

Pris:

- ClubSyd medlem, kr. 175,- INKL. stor buffet fra Jønne's Dinner & Event
- Øvrige                    kr. 225,- INKL. stor buffet fra Jønne's Dinner & Event

Opvarningsband er lokale DOT Band

Der sker mange gode ting i øjeblikket for Fede Finn og Funny Boyz. Efter Parken-braget med TOP CHARLIE og den sjove tv-reklame som kører på TV2Charlie er bandet på vej opad salgslisterne på top 10. 

FF&FB mødes i en Western-by og optage musikvideoer og sjove klip som skal bruges senere på året til en stor begivenhed og lørdag den 7. juni bliver 2. del af Top Charlie fra Parken sendt.
 
Kom og deltag i en festaften med lækker mad.

Se mere om Jønne's Dinner & Event her.

Fede Finn & Funny Boyz klatrer hurtigt op af hitlisten.
Den lidt oversete race af sjove spillemænd, overrasker gang på gang skeptikerne. Ingen af os, i den uddøende race, er som sagt forpligtet ud over vores evner, men når vi nu er rimelig gode til den musikgenre vi repræsenterer, hvorfor pokker så stå og spille jazz, blot for at tækkes nogle få kritikere, siger Fede Finn alias Lennart Johannessen.
Fede Finn & Funny Boyz vil ud og have det sjovt, være meget udadvendte, gøre mennesker glade og spille noget musik, den slags som vi kan finde udaf , kort sagt, forædle den stilart, som vi er gode til, og til alt held ser det ud som om at publikum påskønner det og valfarter til de kan 90 koncerter årligt. Vi tror på det er  den rigtige vej frem, i hvertfald viser denne uges hitliste placering, at god musik kan ikke slås ihjel

.Fede Finn & Funny Boyz fejre ugens salgsliste succes, med at udsende deres næste single, tilhørende en lille sjov cowboy video  ”Skrub ud af min bil” som kan ses på you tube http://youtu.be/BKNj9zRXO64 Vi er som sagt nød til at finde alternative platforme til til den forbudte musik, så vi kan skubbe ”De Fede” til optimal synlighed, når f.eks. P4 ikke vil spille den musik som lytterne gerne vil høre.

Ikke nok med at Fede Finn & Funny Boyz skal kæmpe med at producere kvalitetspop, der er så godt at det kan komme i betragtning til P4, så skal der kæmpes med syn af orksterbus, image pleje, dresskode, markedsføring, salgsfremstød, atl for høje kolestrol tal og meget synlige fedmeproblemer, jo der er nok at se til hos ”De Fede” men de hygger sig , se blot på deres nye musikvideo.

Arrangøren oplyser

Arrangeres af ØSVN IF