Fanø Free Folk Festival #5

#
Fredag den 25. juli 2014 kl. 12:00

Festivalen varer fra 25-27. juli, ved køb af billet inden 1. maj er prisen kr. 300,00 herefter er prisen kr. 400.00. Fanø Free Folk Festival byder på 3 dages unikke musikalske oplevelse i enestående rammer i Danmarks smukkeste landsby, Sønderho. Originale bud på folkemusik fra hele verden i intime rammer og med afslappet atmosfære.

Fanø Free Folk Festival byder for femte år i træk på anderledes musikalske udtryk i smukke omgivelser i Sønderho. Festivalen præsenterer tre dage med musik i og omkring Sønderho Forsamlingshus. I alt kan man opleve over 20 koncerter med et bredt udvalg af internationale og danske kunstnere, der udforsker mødet mellem folkemusikalsk tradition og nye eksperimenter. Festivalen byder også på workshops, naturvandringer og andre aktiviteter på øen.

Arrangøren oplyser

a koncerterne) kan reserveres via fanofreefolk@gmail.com mod en betaling af 100 kr. for hele weekenden (fredag-mandag). Vi henviser desuden til campingklitten.dk, der tilbyder billige overnatningsmuligheder i gåafstand til festivalen. Besøg også visitfanoe.dk for yderlige overnatningsmuligheder.

Fanø ligger en 15 min. færgetur fra Esbjerg, som har gode forbindelser til resten af Danmark med bus og tog. For internationale gæster er der shuttlebus fra Billund Lufthavn, og fra England kan man endda sejle med færge fra Harwich.

Der kan købes både god hjemmelavet mad og drikkevarer til rimelige priser alle festivalens tre dage.