Australsk eventyr på tæt hold - forpremiere og foredrag

#
Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 15:00

Kom til forpremiere på den australske film Tracks allerede i juni. Oplev ved samme lejlighed Familien på farten, der fortæller om Én ørken, to generationer og 1000 sanddyner og krydrer det hele med australsk vinsmagning

Tirsdag den 3. juni Biocenter Kolding

Program
Kl. 15.00 - Ankomst/registrering (Foyer)
Kl. 15.30 – Foredrag – familien på farten (Biografsal)
Kl. 16.00 - Film Tracks (Biografsal)
Kl. 18.00 – Australsk vinsmagning (Foyer)
Kl. 19.00 – Tak for i dag.

Se trailer på film her

Pris:
JV abonnement kr. 195,-
Ikke JV abonnement kr. 245,-

Prisen er inkl.
Forpremiere på filmen Tracks
Foredrag – familien på farten
Australsk vinsmagning

Filmen Tracks tager os med til 1977, hvor den unge kvinde Robyn Davidson (Wasikowska) forlader bylivet for at krydse den australske ørken fra Alice Springs til Det Indiske Ocean gennem sand og sten under en brændende hed sol. Sammen med fire kameler og en hund tilbagelægger hun 3000 kilometer i en ørkenvandring, der kommer til at ændre hendes liv.
Rejsen udfordrer den unge kvinde til det yderste og undervejs kommer hun både til nye erkendelser og får nye bekendtskaber, der rykker i hendes personlighed.

Inden filmen lukker sig om os i biografens mørke, får vi et stemningsfyldt indblik i, hvordan det er at krydse flere end 1000 sanddyner til fods. En mere end 700 kilometer lang vandretur gennem en af verdens mest øde ørkener - i selskab med en milliard fluer. En fortælling i ord lyd og billeder om fysiske og mentale udfordringer mellem -10 og 45 grader. Men også en varm beretning om at finde skønheden i intetheden - og at man kan, hvad man vil, hvis man vil det nok. Hør om fem individualisters glæder og udfordringer ved at rejse sammen som familie.

TRACKS:
På rollelisten ses blandt andre Mia Wasikowska og Adam Driver. Filmen er instrueret af John Curran og er produceret af folkene bag 'Kongens store tale'.

Præsenteres i samarbejde med SparNord, Vinoble og Cinemagic Events

Arrangøren oplyser