Den STORE KanalSafari

#
Torsdag den 29. maj 2014 kl. 07:00

Enestående mulighed for at rejse/sejle på verdens mest trafikerede kunstige kanal, som strækker sig fra Østersøen til Nordsøen.

Turen er arrangeret i samarbejde mellem JydskeVestkysten, Sort Safari® og Adler-Schiffe. Vi kører i bus fra grænsen og går om bord på Adler Princess i Kiel. Turen går herefter ind i NOK, som vi danskere kalder Kielerkanalen. Her sejler vi forbi idylliske landskaber, og vi passerer helt sikkert de rigtig store skibe, som også er på vej mellem de to verdenshave. På turen serveres en eventyrlig frokostbuffet med udsøgte retter og om eftermiddagen et stort og lækkert kagebord. I bussen og under sejladsen fortæller naturvejlederen om naturen og den spændende historie om Kielerkanalen, som i sin allerførste form var udgravet af vikingerne. Den nuværende er et resultat af indsatsen fra kansler Bismarck, der ønskede en kanal, så den tyske flåde hurtigt kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen uden at sejle ind i dansk farvand.
Vi slutter sørejsen i Brunsbüttel og returnerer med bus til Danmark.
I prisen er inkluderet frokostbuffet og kaffe/kagebuffet samt bus fra Møgeltønder t/r. 

Velkommen på Den STORE KanalSafari

Pris:
Med JV-abonnement 985 kr.
Uden JV-abonnement 1.065 kr.

Program 2014:
07.30 Afgang med bus fra Møgeltønder
09.45 Ankomst Sartorikai, Kiel
10.00 Afgang med skibet Adler Princess
Sejltur på Kielerkanalen NOK
Lækker Brunch Buffet
Lækker Kage Buffet
ca. 17.30 Ankomst Am Südkai, Brunsbüttel
17.45 Afgang med bus
ca. 20.00 Ankomst / afslutning i Møgeltønder

På turen fortæller naturvejlederen om landskabet og den spændende historie om Kielerkanalen, som i sin første form var udgravet af vikingerne. Den nuværende er et resultat af indsatsen fra kansler Bismarck, der ønskede en kanal, så den tyske flåde hurtigt kunne skifte fra Østersøen til Nordsøen uden at sejle ind i dansk farvand.

Arrangøren oplyser

Varighed ca. 13 timer.
Mødestedet fremgår af din billet. HUSK PAS og € til drikkevarer.