De 4 kloge kvinder

#
Tirsdag den 4. oktober 2011 kl. 19:00

Livsbekræftende foredrag med veninderne Ritt Bjerregaard, Anne Linnet, Hanne Vibeke Holst og Christine Antorini til en snak om livet med og uden den vigtigste kvinde i vores liv, Mor.

Der er stjernetræf, når Kolding som en af kun fire byer får besøg af tidl. overborgmester Ritt Bjerregaard, musikeren Anne Linnet, forfatteren Hanne Vibeke Holst og politikeren Christina Antorini.

 

Tirsdag den 4. oktober kl. 19.00 på Kolding Teater

Pris kr. 167,-

 

Sammen vil de 4 livstykker med humor og klogskab fortælle hvordan vi alle kan takle modgang i livet, når den viser sig. De 4 kloge kvinder har nemlig alle mistet deres mor indenfor halvandet års tid og på baggrund af deres erfaringer skrevet bogen ’Min Mor er død’: Mor er jo den bedste i verden, så hvordan overkommer man savnet af sin mor og lærer at orientere sig i det ”moderløse land”?

De 4 fantastiske og karismatiske kvinder øser af deres erfaringer – med gejst, bid og ikke mindst humor. Sorgen kan man næppe skånes for – heller ikke savnet – men man kan spejle sig i deres erfaringer og inspireres til at finde svar på, hvordan man tackler det tomrum, der opstår, når den vigtigste kvinde i vores liv ikke længere er her. Relationen til vores mødre er altid interessant og andres forhold spændende at spejle sig i.

Journalisten Lene Johansen fra TV-Avisen, der har skrevet bogen, guider de 4 kvinder på den ærlige, spændende og vigtige opdagelsesrejse i personlige beretninger, tabuer, politik og kvindeliv gennem de sidste 100 år.
Det bliver en indholdsrig, humoristisk og livsbekræftende aften, med 4 kloge kvinder, som man bliver klogere af.

 

 

Foredraget er arrangeret af FOF Kolding

Arrangøren oplyser

Livsbekræftende foredrag med veninderne Ritt Bjerregaard, Anne Linnet, Hanne Vibeke Holst og Christine Antorini til en snak om livet med og uden den vigtigste kvinde i vores liv, Mor.